ayurvedalogo1

MAlogo2

English

Deutsch

 

Welkom

Ayurveda Consult

Ayurveda Behandeling

Transcendente Meditatie

Essentiële Oliën

Maharishi Ayurveda

Hoe werkt Maharishi Ayurveda

Indicaties

Gerrit Jan Gerritsma

Lezingen & Nieuwsbrief

Praktijk & Tarieven

Routebeschrijving

Contact

Downloads

Privacy

 

© Copyright voor de gehele website: GJ Gerritsma 2014

BIG-nummer: 99021088701

 

 

Nieuwsbrief

Ik geef regelmatig een e-Nieuwsbrief uit met adviezen en tips over Maharishi Ayurveda en actuele gezondheidsonderwerpen. Wil je deze nieuwsbrief per e-mail ontvangen, stuur dan een email naar nieuwsbrief[apestaartje]ayurveda-arts.nl met AANMELDEN in de onderwerpsregel. Je emailadres wordt niet aan derden doorgegeven en niet voor andere doeleinden gebruikt dan deze nieuwsbrief.

 

*

Dit voorjaar zijn de volgende lezingen gepland:

Adres: Rivierenlaan 258

Toegang gratis

Aanmelden via MAG@tm.nl

Datum

Tijd

Onderwerp

Woensdag 17 april 2019

15.00 - 16.00 uur

Detox

Je krijgt praktische tips over hoe je thuis kunt detoxen en informatie over mogelijkheden voor intensieve lichaamsreiniging op het MAG. Het voorjaar is de beste tijd om je lichaam schoon te maken door bijvoorbeeld mild vasten, of een panchakarma reinigingskuur.

Woensdag 15 mei 2019

15.00 - 16.00 uur

Ontspanning

Wat kan je zelf thuis doen om de dagelijkse stress de baas te blijven. Plus mogelijkheden voor behandelingen op het MAG Lelystad

Woensdag 19 juni 2019

15.00 - 16.00 uur

Spijsvertering

Wat je eet is belangrijk, maar wat je er van maakt via je spijsvertering is nog belangrijker. Als je spijsvertering niet goed is, dan maakt je van de gezondste voeding rommel. In deze lezing krijg je tips voor betere spijsvertering die voor iedereen van toepassing zijn.

Woensdag 10 juli 2019

15.00 - 16.00 uur

Voeding voor je type

De een kan veel eten en niet aankomen, de ander weinig eten en niet afvallen. Dit is met name afhankelijk van welk stofwisselingstype je bent. Als je weet wat voor stofwisselingstype je bent kan je gepersonaliseerde dieetadviezen krijgen. Je kunt dit te weten komen door deze vragenlijst in te vullen en/of een Ayurvedische diagnose te laten stellen, via een kort (of langer) consult.

Tijdens de lezing krijg je uitleg en praktisch advies over voeding voor je type.