logoMaharishiAyurVeda1

 

 

 

Welkom

Ayurveda Consult

Ayurveda Behandeling

Transcendente Meditatie

Essentiële Oliën

Maharishi Ayurveda

Hoe werkt Maharishi Ayurveda

Indicaties

Gerrit Jan Gerritsma

Lezingen & Nieuwsbrief

Praktijk & Tarieven

Routebeschrijving

Contact

Routebeschrijvinginganghofje


Mijn praktijk bevindt zich in het Maharishi Ayurveda Gezondheidscentrum, Rivierenlaan 258, 8226 LH Lelystad.

Dit ligt in een hofje. Een navigatiesysteem leidt u tot de parkeerplaats voor het hofje. Loop vandaar over het rode fietspad in noordelijke richting naar de ingang van het hofje. Als u onder de boog door bent gelopen ziet u het MAG links achteraan.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf station Lelystad Centrum neem je buslijn 148 tot de halte Palazzo. Vandaar is het een kleine tien minuten lopen. Loop een klein eindje door in dezelfde richting als de bus reed, ga dan de fietstunnel in en dan rechtsaf de Ketelmeerstraat op, tot voorbij het BP-tanksation. Neem dan linksaf de Rivierenlaan. Het eerst huizencomplex links is het hofje. Het rode fietspad rechts naast het hofje gaat naar de ingang. (Zie foto boven)

Per auto vanuit Amsterdam of Emmeloord:

Neem op de A6 Almere-Emmeloord de afslag Lelystad/Harderwijk (niet Lelystad Noord). Na ongeveer 300 meter richting Lelystad sla je meteen achter het BP benzinestation rechtsaf, en direct weer rechtsaf. Daarna is de eerste weg links de Rivierenlaan. Na 100 meter zie je links van de weg ruime parkeergelegenheid. Loop nog iets door en dan over het rode pad naar de ingang van het hofje.

Per auto vanuit Harderwijk

Vlak voordat je Lelystad binnen rijdt zie je rechts van de weg een McDonald's. Iets verderop komt een BP benzinestation, verder zie boven.

Zie ook de kaart in Google Maps.

 

*

ayurvedalogo1