Gerrit Jan Gerritsma 

Gerrit Jan Gerritsma

 

Na mijn studie tot basisarts deed ik verschillende cursussen in Ayurveda voor artsen. Ik werkte tien jaar als Maharishi Ayurveda arts in diverse kuurklinieken in Duitsland en Oostenrijk. In deze klinieken werkte ik regelmatig samen met beroemde Indiase Ayurveda-artsen, wat mijn kennis zeer verdiepte. In 2004 rondde ik de opleiding van de ABNG-2000 af (Artsenvereniging voor Biologische en Natuurlijke Geneeskunde) en begon ik mijn eigen praktijk in Maharishi Ayurveda en Natuurlijke Geneeskunde in Lelystad. Ik werk nauw samen met het Maharishi Ayurveda Gezondheidscentrum.

Beroepsverenigingen: AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde) en International Maharishi AyurVeda Foundation (IMAVF).

Verder ben ik faculty member van de Maharishi University of Vedic Medicine, die opleidingen en cursussen voor artsen organiseert.

Compleet, eenvoudig en diepgaand

Toen ik tijdens mijn studie Maharishi Ayurveda leerde kennen, was ik enthousiast over het complete mensbeeld in deze geneeswijze. Zij erkent de wisselwerking tussen gezondheid, emoties, gedachten, klimaat en omgeving en betrekt al deze factoren bij het creëren van gezondheid. In mijn medicijnenstudie had ik dit gemist.

De kennis en vaardigheden van de universitaire geneeskunde zijn echter onmisbaar. In de praktijk vormen Maharishi Ayurveda, Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire Geneeskunde en Westerse Geneeskunde een mooie combinatie. Integrale Geneeskunde staat voor behandelmethoden die lichaam, geest en ziel met elkaar verbinden, integreren.

 

*

MAlogo2

English

Deutsch

 

Welkom

Ayurveda Consult

Ayurveda Behandeling

Transcendente Meditatie

Essentiële Oliën

Maharishi Ayurveda

Hoe werkt Maharishi Ayurveda

Indicaties

Gerrit Jan Gerritsma

Lezingen & Nieuwsbrief

Praktijk & Tarieven

Routebeschrijving

Contact

Downloads

Privacy

Algemene Voorwaarden

© Copyright voor de gehele website: GJ Gerritsma 2014

BIG-nummer: 99021088701

KvK nummer 32142284 0000

ayurvedalogo1